Perşembe, Nisan 24, 2014


T E R M I N A T O R  :  GENESIS

gün gelecek afişini, gün gelecek ilk fragmanını, gün gelecek önünde poz verdiğimiz sinema salonu kartonetini paylaşacağız. o gün gelecek. kesin bilgi. kıyamet kaçınılmaz. şimdilik bununla başlıyoruz. Terminator: Genesis filminin çekimleri başlamış ve Skydance Productions tarafından paylaşılan bu ilk görsel de, ilk sahne için kullanılan klaketin görüntüsüymüş. hadi bakalım. "myGod" yüzümüzü kara çıkarma da o günleri görelim. çünkü skynet gelecek, hepimizi skycek...


("skynet gelecek" şeysi, "gelecek = skynet" diye de okunabilir. okuyun. okumak iyidir.)

bu arada ismi keşke "terminator genesis" yerine "gene mi terminator" olsaymış. hehehe. şaka yaf şaka. taparız terminatöre. milyon tane devam şeysi, katrilyon tane dizisi gelse yine izleriz de izleriz.

3. film eh işte de, ben 4'ü beğenmiştim ama. 4-5-6 diye bir üçleme olacaktı, o projenin durmasına üzüldüm ne yalan söyleyeyim. bu yeni filmde arnild da olacak üstelik. tabi onu hala connor'ın peşindeki azılı maşin olarak düşünmek yersiz olur. saçmalamak olur. büyük büyük büyük ihtimal onun rolü şey olacak: geçmişe yollanan ilk modellerin tipini aldıkları skinjob falan olacak. vaaaoov. aşmış dizi battlestar galactica'ya da bağlanabilir konu böylece. hehe.

Hiç yorum yok: